Ajuda famílies; repartiment d’aliments

Mes de gener, temps de balanç i anàlisi, com a tall d’exemple us volem fer partícips dels resultats de la nostra col·laboració amb el Banc d’aliments de Lleida.
Setmanalment repartim aliments a una seixantena de famílies que es tradueixen ens uns 260 usuaris/es, són queviures frescos i de llarga durada provinents de:

– Gran recapte, que com sabreu es fa unes dues vegades l’any.

-De la Unió Europea  que ens fa arribar els seus excedents dues o tres vegades l’any, a través del seu programa d’ajuda a persones desfavorides.

-Recull setmanal d’productes frescos i altres al Banc d’aliments de Lleida.

-Donacions de supermercats i petites botigues properes al nostre centre.

Traduït en números representen unes quantitats molt significatives, uns 25.000kgs d’aliments de llarga durada, com llegums, pasta oli…Uns 8.000kgs de fruites i verdures fresques i uns 6.000kgs més de productes variats: iogurts, llet, embotits….

Els usuaris/es a que van dirigits tots aquests aliments són derivats dels Serveis Socials de l’Ajuntament, lo qual garanteix una continuïtat i renovació dependent de les seves situacions socials i econòmiques.

El nostre agraïment a totes les entitats col·laboradores i a tos els voluntaris i voluntàries sense les quals aquesta tasca és impossible de dur a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*