Costura

La costura és una activitat molt positiva per afavorir les relacions socials i el treball en equip, és un espai per poder compartir amb les altres les teves experiències i emocions i formar part d’un grup social.

Està constatat que es un espai propici pel control de les emocions, relaxa la ment i ajuda a deixar de banda els pensaments disminuint l’ansietat i l’estrès. Al cosir mantens la ment activa i no penses amb altra cosa que amb què estàs fent.

També ajuda a augmentar l’autoestima i la confiança en un mateix al veure materialitzat el projecte que tenies present i quan fas una cosa amb dedicació produeix satisfacció i plenitud. També ajuda a treballar la paciència i la constància de fer les coses ben fetes i propicia la creativitat de noves idees i projectes.  Al tractar-se d’una activitat creativa millora també aquesta autoestima.

Es tracta d’una tècnica per poder donar-li un reciclatge a les peces que tens, és una manera de gastar menys diners amb roba i la possibilitat d’aprendre a fer les teves peces i saber-te-les arreglar. També podria ser una sortida laboral inicial.

Aquest taller es realitza un dia a la setmana i la seva duració és d’una hora i mitja.